Natural Spices Kippenkruiden natriumarm KS1448 (5 kg)

79,64
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Natural Spices Kippenkruiden natriumarm KS1448 (5 kg)

Kippenkruiden natriumarm: verantwoord én smakelijkKippenkruiden natriumarm bewijzen dat een verantwoord eetpatroon en onverminderd genieten hand in hand gaan. Deze kant en klare mix van kruiden en specerijen, zonder toegevoegd zout, gebruik je voor het op smaak brengen van kip en kipproducten. De mix is geschikt voor kippenbouten, kippenvleugels, kippenpoten, kippenkluifjes en drumsticks. Je kunt kippenkruiden natriumarm bij Natural Spices online bestellen in een verpakking van 500 gram, 1,5 kilo of 5 kilo.

Hoe gebruik je kippenkruiden natriumarm?Aangezien je slechts 4 tot 5 gram kippenkruiden natriumarm per kilo kippenvlees nodig hebt, kun je met het kopen van de kant en klare mix een aardig tijdje vooruit. Wanneer je hem op een koele, droge en donkere plaats bewaart, blijft zijn kwaliteit zo lang mogelijk op optimaal niveau. De aangenaam aromatische en licht pittige smaak van kippenkruiden natriumarm komt tot stand door de combinatie van peper, paprika, koriander, kerrie, ui, komijn, chili en knoflook. Ongeacht of je het kipproduct wilt bakken, braden of grillen geldt altijd dat je de droge kruidenmix voorafgaand aan het bereidingsproces op het vlees aanbrengt.

Kippenkruiden natriumarm: geschikt voor een zoutarm dieetKippenkruiden natrium arm zijn bij uitstek geschikt voor diegenen die hun zoutinname om uiteenlopende redenen proberen te beperken. Natrium vormt samen met chloride het hoofdbestanddeel van zout. Alhoewel natrium voor verschillende dingen goed is, zoals het in balans houden van het vochtgehalte in het lichaam, is het niet verstandig om de aanbevolen hoeveelheid te overschrijden. Voor meer dan 80 procent van de Nederlanders is dit toch het geval. Dit heeft negatieve effecten op de gezondheid en kan onder meer leiden tot hart- en vaatproblemen, een verhoogde bloeddruk en een verminderd functioneren van je nieren. Kippenkruiden natriumarm is een verantwoorde kruidenmix die voldoende smaak aan je kip toevoegt, zonder daarbij teveel zout te gebruiken. 100 gram van deze droge kruidenmix bevat slechts 1,4 gram zout.