Gevulde tomaten

Gevulde tomaten Zoutarm voorgerecht: Gevulde tomaten. Snijd van de tomaten een kapje af en schep ze voorzichtig leeg. Snijd de champignons en de ui fijn.

Bereiding

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten
- 4 grote tomaten
- 50 g champignons
- 0,5 ui
- 1 el vloeibare bak- en braadvet (zonder natrium!)
- peterselie

Bereidingswijze
Snijd van de tomaten een kapje af en schep ze voorzichtig leeg. Snijd de champignons en de ui fijn. Verhit de boter in de koekenpan en bak de champignons en ui. Vul de tomaten met het champignon-ui-mengsel en garneer ze met fijngehakte peterselie.

Voedingswaarden per portie
Energie: 88 kcal (370 kJ)
Eiwit: 3 g
Koolhydraten: 4 g
Vet: 8 g
Verzadigd vet: 1 g
Voedingsvezel: 3 g
Natrium: 19 mg

Tag's

Vergelijkbare recepten

Zoutarm voorgerecht: Paprikasoep. Snijd de paprika’s in stukken en haal de zaadlijsten eruit. Pers de knoflook uit.

Paprikasoep

Zoutarm voorgerecht: Paprikasoep. Snijd de paprika’s in stukken en haal de zaadlijsten eruit. Pers de knoflook uit.
Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over.

Champignontoast

Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en...