Exotische cocktail

Exotische cocktail Zoutarm voorgerecht: Exotische cocktail. Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.

Bereiding

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten
- 1 sinaasappel
- 1 grapefruit
- 1 avocado
- 1 el citroensap
- 2 el olie
- paprikapoeder
- peper

Bereidingswijze
Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak een saus van citroensap, olie, paprikapoeder en peper. Schep alle ingrediënten door elkaar en verdeel dit mengsel over twee cocktailglazen. Strooi er ter garnering nog wat paprikapoeder over.

Voedingswaarden per portie
Energie: 245 kcal ( 1029 kJ)
Eiwit: 3 g
Koolhydraten: 17 g
Vet: 19 g
Verzadigd vet: 3 g
Voedingsvezel: 2 g
Natrium: 4 mg

Tag's

Vergelijkbare recepten

Zoutarm voorgerecht: Gepofte appels. Schil de sinaasappels en grapefruits dik, zodat de schil met het wit verwijderd is. Snijd boven een kom de partjes los en vang het sap op.

Spaanse sinaasappel-grapefruitsalade

Zoutarm voorgerecht: Gepofte appels. Schil de sinaasappels en grapefruits dik, zodat de schil met het wit verwijderd is. Snijd boven een kom de partje...
Zoutarm voorgerecht: Tomatencrèmesoep. Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine stukken.

Tomatencremesoep

Zoutarm voorgerecht: Tomatencrèmesoep. Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine s...
Zoutarm voorgerecht: Voorjaarscocktail. Was de andijvie en snijd deze in dunne reepjes. Maak de peer en de sinaasappel schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes.

Voorjaarscocktail

Zoutarm voorgerecht: Voorjaarscocktail. Was de andijvie en snijd deze in dunne reepjes. Maak de peer en de sinaasappel schoon en snijd het vruchtvlees...
Zoutarm voorgerecht: Smakelijke champignons. Maak de champignons schoon en pel de knoflook. Verwarm de olie en smoor hierin het hele teentje knoflook kort.

Smakelijke champignons

Zoutarm voorgerecht: Smakelijke champignons. Maak de champignons schoon en pel de knoflook. Verwarm de olie en smoor hierin het hele teentje knoflook...
Zoutarm nagerecht: Bonte salade. één uitgeperste knoflookteen en 2 theelepels basilicum met olijfolie, azijn en koriander mengen en laten trekken. Kaas in blokjes snijden en vermengen met het mengsel

Bonte salade

Zoutarm nagerecht: Bonte salade. één uitgeperste knoflookteen en 2 theelepels basilicum met olijfolie, azijn en koriander mengen en laten trekken. Kaa...