Exotische cocktail

Exotische cocktail Zoutarm voorgerecht: Exotische cocktail. Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.

Bereiding

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten
- 1 sinaasappel
- 1 grapefruit
- 1 avocado
- 1 el citroensap
- 2 el olie
- paprikapoeder
- peper

Bereidingswijze
Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak een saus van citroensap, olie, paprikapoeder en peper. Schep alle ingrediënten door elkaar en verdeel dit mengsel over twee cocktailglazen. Strooi er ter garnering nog wat paprikapoeder over.

Voedingswaarden per portie
Energie: 245 kcal ( 1029 kJ)
Eiwit: 3 g
Koolhydraten: 17 g
Vet: 19 g
Verzadigd vet: 3 g
Voedingsvezel: 2 g
Natrium: 4 mg

Tag's

Vergelijkbare recepten

Een lekkere salade van gegrilde groente.

Gegrilde groenten salade

Een lekkere salade van gegrilde groente.
Zoutarm voorgerecht: Smakelijke champignons. Maak de champignons schoon en pel de knoflook. Verwarm de olie en smoor hierin het hele teentje knoflook kort.

Smakelijke champignons

Zoutarm voorgerecht: Smakelijke champignons. Maak de champignons schoon en pel de knoflook. Verwarm de olie en smoor hierin het hele teentje knoflook...
Zoutarm voorgerecht: Lentesoep. Snijd de worteltjes, de prei en de uien fijn. Verhit de olie in de pan en fruit hierin de ui, de worteltjes en de prei. Roer de bloem erdoor.

Lentesoep

Zoutarm voorgerecht: Lentesoep. Snijd de worteltjes, de prei en de uien fijn. Verhit de olie in de pan en fruit hierin de ui, de worteltjes en de prei...
Zoutarm voorgerecht: Roergebakken visreepjes met pittige taugé. Kook een ½ liter water. Zorg dat de visfilet ontdooit is. Snijd de vis in reepjes van ca 2 cm breed en ca 6 cm lang.

Roergebakken visreepjes met pittige tauge

Zoutarm voorgerecht: Roergebakken visreepjes met pittige taugé. Kook een ½ liter water. Zorg dat de visfilet ontdooit is. Snijd de vis i...