Exotische cocktail

Exotische cocktail Zoutarm voorgerecht: Exotische cocktail. Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.

Bereiding

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten
- 1 sinaasappel
- 1 grapefruit
- 1 avocado
- 1 el citroensap
- 2 el olie
- paprikapoeder
- peper

Bereidingswijze
Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak een saus van citroensap, olie, paprikapoeder en peper. Schep alle ingrediënten door elkaar en verdeel dit mengsel over twee cocktailglazen. Strooi er ter garnering nog wat paprikapoeder over.

Voedingswaarden per portie
Energie: 245 kcal ( 1029 kJ)
Eiwit: 3 g
Koolhydraten: 17 g
Vet: 19 g
Verzadigd vet: 3 g
Voedingsvezel: 2 g
Natrium: 4 mg

Tag's

Vergelijkbare recepten

Zoutarm voorgerecht: Roergebakken visreepjes met pittige taugé. Kook een ½ liter water. Zorg dat de visfilet ontdooit is. Snijd de vis in reepjes van ca 2 cm breed en ca 6 cm lang.

Roergebakken visreepjes met pittige tauge

Zoutarm voorgerecht: Roergebakken visreepjes met pittige taugé. Kook een ½ liter water. Zorg dat de visfilet ontdooit is. Snijd de vis i...
Zoutarm voorgerecht: Kip-pasta salade. Warm de oven voor op 200°C. Kook de afgehaalde boontjes in weinig water in 10 minuten gaar en bak de aardappelschijfjes in een koekenpan gedurende 15 minuten.

Kip-pasta salade

Zoutarm voorgerecht: Kip-pasta salade. Warm de oven voor op 200°C. Kook de afgehaalde boontjes in weinig water in 10 minuten gaar en bak de aardappel...
Zoutarm voorgerecht: Gevulde tomaten. Snijd van de tomaten een kapje af en schep ze voorzichtig leeg. Snijd de champignons en de ui fijn.

Gevulde tomaten

Zoutarm voorgerecht: Gevulde tomaten. Snijd van de tomaten een kapje af en schep ze voorzichtig leeg. Snijd de champignons en de ui fijn.
Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over.

Champignontoast

Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en...
Een lekkere salade van gegrilde groente.

Gegrilde groenten salade

Een lekkere salade van gegrilde groente.