Exotische cocktail

Exotische cocktail Zoutarm voorgerecht: Exotische cocktail. Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.

Bereiding

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten
- 1 sinaasappel
- 1 grapefruit
- 1 avocado
- 1 el citroensap
- 2 el olie
- paprikapoeder
- peper

Bereidingswijze
Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak een saus van citroensap, olie, paprikapoeder en peper. Schep alle ingrediënten door elkaar en verdeel dit mengsel over twee cocktailglazen. Strooi er ter garnering nog wat paprikapoeder over.

Voedingswaarden per portie
Energie: 245 kcal ( 1029 kJ)
Eiwit: 3 g
Koolhydraten: 17 g
Vet: 19 g
Verzadigd vet: 3 g
Voedingsvezel: 2 g
Natrium: 4 mg

Tag's

Vergelijkbare recepten

Zoutarm voorgerecht: Natriumarme bouillon. Doe het vlees in de pan. Voeg de in stukken gesneden ui, wortel, kruiden en specerijen en het water toe.

Natriumarme bouillon

Zoutarm voorgerecht: Natriumarme bouillon. Doe het vlees in de pan. Voeg de in stukken gesneden ui, wortel, kruiden en specerijen en het water toe.
Zoutarm voorgerecht: Paprikasoep. Snijd de paprika’s in stukken en haal de zaadlijsten eruit. Pers de knoflook uit.

Paprikasoep

Zoutarm voorgerecht: Paprikasoep. Snijd de paprika’s in stukken en haal de zaadlijsten eruit. Pers de knoflook uit.
Zoutarm voorgerecht: Tomatencrèmesoep. Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine stukken.

Tomatencremesoep

Zoutarm voorgerecht: Tomatencrèmesoep. Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine s...
Zoutarm voorgerecht: Komkommer carpaccio. Schep de gember om met de azijn en laat even staan. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot het begint te verkleuren.

Komkommer carpaccio

Zoutarm voorgerecht: Komkommer carpaccio. Schep de gember om met de azijn en laat even staan. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan op middelho...