Champignontoast

Champignontoast Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over.

Bereiding

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten
- 100 g champignons
- stukje ui
- 2 el ongezouten boter
- citroensap
- peper
- 2 sneetjes natriumarm brood zonder korst
- fijngesneden peterselie

Bereidingswijze
Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over. Rooster intussen de sneetjes brood. Schep hierop het champignon-ui mengsel en bestrooi met peterselie.

Voedingswaarden per portie
Energie: 153 kcal ( 641 kJ)
Eiwit: 5 g
Koolhydraten: 17 g
Vet: 7 g
Verzadigd vet: 4 g
Voedingsvezel: 4 g
Natrium: 20 mg

Tag's

Vergelijkbare recepten

Zoutarm voorgerecht: Tomatencrèmesoep. Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine stukken.

Tomatencremesoep

Zoutarm voorgerecht: Tomatencrèmesoep. Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine s...
Zoutarm nagerecht: Bonte salade. één uitgeperste knoflookteen en 2 theelepels basilicum met olijfolie, azijn en koriander mengen en laten trekken. Kaas in blokjes snijden en vermengen met het mengsel

Bonte salade

Zoutarm nagerecht: Bonte salade. één uitgeperste knoflookteen en 2 theelepels basilicum met olijfolie, azijn en koriander mengen en laten trekken. Kaa...