Champignontoast

Champignontoast Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over.

Bereiding

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten
- 100 g champignons
- stukje ui
- 2 el ongezouten boter
- citroensap
- peper
- 2 sneetjes natriumarm brood zonder korst
- fijngesneden peterselie

Bereidingswijze
Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over. Rooster intussen de sneetjes brood. Schep hierop het champignon-ui mengsel en bestrooi met peterselie.

Voedingswaarden per portie
Energie: 153 kcal ( 641 kJ)
Eiwit: 5 g
Koolhydraten: 17 g
Vet: 7 g
Verzadigd vet: 4 g
Voedingsvezel: 4 g
Natrium: 20 mg

Tag's

Vergelijkbare recepten

Zoutarm voorgerecht: Tonijnsalade. Kook de aardappelen in ca 20 minuten gaar, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes.

Tonijnsalade

Zoutarm voorgerecht: Tonijnsalade. Kook de aardappelen in ca 20 minuten gaar, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes.
Zoutarm voorgerecht: Natriumarme bouillon. Doe het vlees in de pan. Voeg de in stukken gesneden ui, wortel, kruiden en specerijen en het water toe.

Natriumarme bouillon

Zoutarm voorgerecht: Natriumarme bouillon. Doe het vlees in de pan. Voeg de in stukken gesneden ui, wortel, kruiden en specerijen en het water toe.
Zoutarm voorgerecht: Komkommer carpaccio. Schep de gember om met de azijn en laat even staan. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot het begint te verkleuren.

Komkommer carpaccio

Zoutarm voorgerecht: Komkommer carpaccio. Schep de gember om met de azijn en laat even staan. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan op middelho...
Zoutarm voorgerecht: Gepofte appels. Schil de sinaasappels en grapefruits dik, zodat de schil met het wit verwijderd is. Snijd boven een kom de partjes los en vang het sap op.

Spaanse sinaasappel-grapefruitsalade

Zoutarm voorgerecht: Gepofte appels. Schil de sinaasappels en grapefruits dik, zodat de schil met het wit verwijderd is. Snijd boven een kom de partje...
Zoutarm voorgerecht: Voorjaarscocktail. Was de andijvie en snijd deze in dunne reepjes. Maak de peer en de sinaasappel schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes.

Voorjaarscocktail

Zoutarm voorgerecht: Voorjaarscocktail. Was de andijvie en snijd deze in dunne reepjes. Maak de peer en de sinaasappel schoon en snijd het vruchtvlees...