Recepten
web.recipe_ingredient_ingredient_type
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_tomatencremesoep.jpg
Ui
Knoflook
Selderij
Peterselie
Basilicum
Bouillon

Tomatencremesoep
Zoutarm voorgerecht: Tomatencrèmesoep. Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine stukken.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20181113155449_geen_foto_helaas_beschikbaar.png
Sambal

Roergebakken visreepjes met pittige tauge
Zoutarm voorgerecht: Roergebakken visreepjes met pittige taugé. Kook een ½ liter water. Zorg dat de visfilet ontdooit is. Snijd de vis in reepjes van ca 2 cm breed en ca 6 cm lang.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182445_smakelijke-champignons.jpg
Knoflook
Tijm
Selderij
Peterselie
Bieslook
Laurier

Smakelijke champignons
Zoutarm voorgerecht: Smakelijke champignons. Maak de champignons schoon en pel de knoflook. Verwarm de olie en smoor hierin het hele teentje knoflook kort.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_tonijnsalade.jpg
Paprika
Ui
Mosterd

Tonijnsalade
Zoutarm voorgerecht: Tonijnsalade. Kook de aardappelen in ca 20 minuten gaar, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_natriumarme-bouillon.jpg
Ui
Laurier
Selderij
Lavas
Tijm
Foelie

Natriumarme bouillon
Zoutarm voorgerecht: Natriumarme bouillon. Doe het vlees in de pan. Voeg de in stukken gesneden ui, wortel, kruiden en specerijen en het water toe.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_paprikasoep.jpg
Paprika
Knoflook
Bouillon

Paprikasoep
Zoutarm voorgerecht: Paprikasoep. Snijd de paprika’s in stukken en haal de zaadlijsten eruit. Pers de knoflook uit.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_uiensoep.jpg
Ui
Bouillon
Laurier
Peterselie

Uiensoep
Zoutarm voorgerecht: Uiensoep. Smelt de boter en fruit de fijngesneden uien in de hete boter totdat ze goudbruin zijn.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182449_voorjaarscocktail.jpg
Gember

Voorjaarscocktail
Zoutarm voorgerecht: Voorjaarscocktail. Was de andijvie en snijd deze in dunne reepjes. Maak de peer en de sinaasappel schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182449_gevulde-tomaten.jpg
Ui
Peterselie

Gevulde tomaten
Zoutarm voorgerecht: Gevulde tomaten. Snijd van de tomaten een kapje af en schep ze voorzichtig leeg. Snijd de champignons en de ui fijn.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182449_exotische-cocktail.jpg
Paprika

Exotische cocktail
Zoutarm voorgerecht: Exotische cocktail. Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182450_romige-champignonsoep.jpg
Peterselie
Bouillon

Romige champignonsoep
Zoutarm voorgerecht: Romige champignonsoep. Was de champignons en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een diepe pan en fruit hierin de champignons.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182450_lentesoep.jpg
Ui
Bouillon
Nootmuskaat

Lentesoep
Zoutarm voorgerecht: Lentesoep. Snijd de worteltjes, de prei en de uien fijn. Verhit de olie in de pan en fruit hierin de ui, de worteltjes en de prei. Roer de bloem erdoor.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182452_komkommer-carpaccio.jpg
Gember

Komkommer carpaccio
Zoutarm voorgerecht: Komkommer carpaccio. Schep de gember om met de azijn en laat even staan. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot het begint te verkleuren.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_kip-pasta-salade.jpg
Peterselie

Kip-pasta salade
Zoutarm voorgerecht: Kip-pasta salade. Warm de oven voor op 200°C. Kook de afgehaalde boontjes in weinig water in 10 minuten gaar en bak de aardappelschijfjes in een koekenpan gedurende 15 minuten.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_champignontoast.jpg
Peterselie

Champignontoast
Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182502_spaanse-sinaasappel-grapefruitsalade.jpg

Spaanse sinaasappel-grapefruitsalade
Zoutarm voorgerecht: Gepofte appels. Schil de sinaasappels en grapefruits dik, zodat de schil met het wit verwijderd is. Snijd boven een kom de partjes los en vang het sap op.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182502_avocado-sinaasappelsalade.jpg

Avocado-sinaasappelsalade
Zoutarm voorgerecht: Avocado-sinaasappelsalade. Pel de sinaasappel en verwijder de witte velletjes en snijd deze in stukjes. Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_bonte-salade.jpg
Basilicum
Knoflook
Koriander

Bonte salade
Zoutarm nagerecht: Bonte salade. één uitgeperste knoflookteen en 2 theelepels basilicum met olijfolie, azijn en koriander mengen en laten trekken. Kaas in blokjes snijden en vermengen met het mengsel
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_maispolenta.jpg
Tijm
Rozemarijn
Knoflook
Ui

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_bietensoep.jpg
Kruidnagel
Bouillon
Laurier

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_groentebouillon.jpg
Bouillon
Selderij
Ui

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_salade-van-reepjes-komkommer.jpg
Dragon

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182504_drink-bouillon.jpg
Selderij
Laurier
Chilipoeder
Ui
Tijm
Rozemarijn
Basilicum

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182507_gegrilde-groenten-salade.jpg
Venkel
Rozemarijn
Paprika
Citroenmelisse

Gegrilde groenten salade
Een lekkere salade van gegrilde groente.