Recepten
web.recipe_ingredient_ingredient_type
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_crepes-met-vers-fruit.jpg

Crepes met vers fruit
Natriumarm nagerecht: Crèpes met vers fruit.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_banaan-ananasshake.jpg

Banaan-ananasshake
Zoutbeperkt nagerecht: Banaan-ananasshake een heerlijke combinatie van ananas en bananen
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_perzikpakketjes-met-citroenhangop.jpg
Kaneel

Perzikpakketjes met citroenhangop
Zoutarm nagerecht: Perzikpakketjes met citroenhangop. Bedek een zeef met een schone theedoek. Schenk de yoghurt erin en laat hem minimaal 8 uur uitlekken tot een dikke massa.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_stoofpeertjes-met-kaneel-stoofpeertjesijs.jpg
Kaneel

Stoofpeertjes met kaneel stoofpeertjesijs
Zoutarm nagerecht: Stoofpeertjes met kaneel stoofpeertjesijs. Schil de peertjes maar laat de steeltjes zitten. Doe de peertjes in een pan met de wijn, de bessenjenever, het kaneelstokje.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_gevulde-appeltjes-uit-de-oven.jpg
Kaneel
Kardemom

Gevulde appeltjes uit de oven
Zoutarm nagerecht: Gevulde appeltjes uit de oven. Verwarm de oven voor op 200°C. Knip de bitterkoekjes en abrikoosjes in kleine stukjes en meng ze in een kom met de kardemom en de helft van het sinaasappelsap.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_gemarineerde-aardbeien.jpg

Gemarineerde aardbeien
Zoutarm nagerecht: Gemarineerde aardbeien. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien doormidden. Boen de limoen schoon onder de warme kraan.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_appelcompote.jpg
Kaneel

Appelcompote
Zoutarm nagerecht: Appelcompote. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes. Was de rozijnen.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_chocolademousse.jpg

Chocolademousse
Zoutarm nagerecht: Ratatouille. Klop de eierdooier schuimig met de helft van de suiker. Smelt de chocolade au bain marie
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_bananenkwark.jpg

Bananenkwark
Zoutarm nagerecht: Bananenkwark. Schil de bananen, prak ze fijn met een vork. Klop de kwark door de bananenmoes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182452_kokostaart-met-peren.jpg
Pepermunt

Kokostaart met peren
Zoutarm nagerecht: Kokostaart met peren. Verwarm de oven voor op 210°C. Schil de peren en snijd ze in schijfjes. Neem een cakevorm (18 cm) en leg er bakpapier in.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_mousse-van-mandarijntjes.jpg

Mousse van mandarijntjes
Zoutarm nagerecht: Mousse van mandarijntjes. Pers 2 mandarijnen uit (of houd 100 ml sap van de mandarijntjes uit blik apart).
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_ijskoude-milkshake.jpg

IJskoude milkshake
Zoutarm nagerecht: IJskoude milkshake. Pel en ontpit de meloen en snijd hem in stukken. Doe de meloen in de mixer met de bijna ontdooide frambozen en de melk.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_fruitsalade-met-griekse-yoghurt.jpg

Fruitsalade met Griekse yoghurt
Zoutarm nagerecht: Fruitsalade met Griekse yoghurt. Snijd de ananas in plakken, schil hem en zorg dat alle putjes en pitjes weg zijn. Snijd de kiwi in dikke plakken en de druiven in tweeën.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182458_chocoladesouffle-met-chocoladecustard.jpg
Vanille

Chocoladesouffle met chocoladecustard
Zoutarm nagerecht: Chocoladesoufflé met chocoladecustard. Vet de soufflévorm van 850 ml in en strooi er wat bastardsuiker in. Breek de chocolade in stukken. Breng de melk en de boter tegen het kookpunt.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182459_gevulde-nectarines.jpg

Gevulde nectarines
Zoutarm nagerecht: Gevulde nectarines. Meng de chocolade met de amaretti-kruimels en de citroenschil. Klop het eiwit licht en voeg het met de helft van de Amaretto toe aan het mengsel.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182500_gepofte-appels.jpg
Kaneel

Gepofte appels
Zoutarm nagerecht: Gepofte appels. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de appels en steek met een appelboor de klokhuizen eruit. Meng de amandelspijs met de rozijnen, citroenschil en kaneel in een.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182501_mokkaparfait.jpg

Mokkaparfait
Zoutarm nagerecht: Mokkaparfait. Los de oploskoffie op in 2 eetlepels heet water. Doe de eidooiers met de suiker en het koffiemengsel in een kom.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182502_citroenmousse.jpg

Citroenmousse
Zoutarm nagerecht: Citroenmousse. Week de gelatine in ca. 3 minuten in ruim koud water. Splits intussen de eieren en klop de eierdooiers met 2 el suiker met een mixer of garde in een grote kom.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182502_peren-in-vanillesiroop.jpg

Peren in vanillesiroop
Zoutarm nagerecht: Peren in vanillesiroop. Breng het water in een middelgrote sauspan aan de kook, samen met de suiker, het vanillestokje en de citroenschil.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182507_kiss-me-cocktail.jpg
Vanille
Kokos geraspt
