Risotto

Risotto

Bereiding

Personen: 4

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 paprika
- 100 gram rijst
- 30 gram natriumarme vloeibare boter
- 40 gram zoutarme kaas
- 200 ml. water


Bereidingswijze
Was de rijst en laat het water uitlekken.
Snipper de ui en paprika en laat ze in de boter fruiten.
Voeg de rijst eraan toe en deze meebakken tot het goudgeel is.
Voeg gecontroleerd water toe om het geheel gaar te koken.
Daarna vermengen met de in dobbelsteentjes gesneden kaas.


Tag's

Vergelijkbare recepten

Zoutarm hoofdgerecht: Zalm met een krokant korstje. Warm de oven voor op 200°C. Kook de afgehaalde boontjes in weinig water in 10 minuten gaar en bak de aardappelschijfjes in een koekenpan gedurende 15 minuten.

Zalm met een krokant korstje

Zoutarm hoofdgerecht: Zalm met een krokant korstje. Warm de oven voor op 200°C. Kook de afgehaalde boontjes in weinig water in 10 minuten gaar en bak...
Zoutarm hoofdgerecht: Couscous met kip en dadels. Pel en snipper de uien. Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes.

Couscous met kip en dadels

Zoutarm hoofdgerecht: Couscous met kip en dadels. Pel en snipper de uien. Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes.
Zoutarm hoofdgerecht: Varkenshaas met sinaasappel-roomsaus. Bestrooi het vlees met peper. Bak het vlees in de hete boter in ca. 10 minuten gaar.

Varkenshaas met sinaasappel-roomsaus

Zoutarm hoofdgerecht: Varkenshaas met sinaasappel-roomsaus. Bestrooi het vlees met peper. Bak het vlees in de hete boter in ca. 10 minuten gaar.