Macaroni

Bereiding
Aantal personen: 2Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 150 g macaroni
- 1 grote ui
- 2 groene paprikas
- 200 g champignons
- 1 teentje knoflook
- 2 el ongezouten boter
- 200 g gehakt
- 50 g natriumarme tomatenpuree
- oregano
- peper
- paprikapoeder
Bereidingswijze
Kook de macaroni gaar. Snijd de ui, paprika en champignons fijn en fruit deze samen met de knoflook in de hete boter. Voeg het verkruimelde gehakt toe en laat dit zachtjes meebakken tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree en oregano toe en laat dit even sudderen. Roer de gare macaroni erdoor en breng het op smaak met peper en paprikapoeder.
Tip
Eet bij de macaroni een lekkere salade.
Voedingswaarden per portie
Energie: 619 kcal (2598 kJ)
Eiwit: 30 g
Koolhydraten: 50 g
Vet: 34 g
Verzadigd vet: 16 g
Voedingsvezel: 8 g
Natrium: 260 mg
Tag's
Vergelijkbare recepten

Rijstsalade
Zoutarm hoofdgerecht: Rijstsalade. Kook de rijst in water met dieetzout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de paprika schoon en...

Rundvlees hachee
Zoutarm hoofdgerecht: Rundvlees hachee. Snijd de ui in grove snippers en bak deze bruin in de hete boter. Voeg het fijngesneden vlees, de kruiden, het...

Gestoofde bloemkool met sesamzaadjes
Zoutarm hoofdgerecht: Gestoofde bloemkool met sesamzaadjes. Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Doe de roosjes in een inzetstuk voor stome...

Aardappel-uientaart
Zoutarm hoofdgerecht: Aardappel-uientaart. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Fruit de uien in de margar...