Recepten
web.recipe_ingredient_ingredient_type
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182445_pasta-met-tomatensaus.jpg
Ui
Paprika
Sambal
Marjoraan
Oregano
Basilicum
Tijm
Rozemarijn
Knoflook

Pasta met tomatensaus
Zoutarm hoofdgerecht: Pasta met tomatensaus. Doe een ruime hoeveelheid water in een pan om de pasta in te koken. Snijd de uien, prei en paprika in kleine stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182445_gepofte-aardappel-met-paprika-mais.jpg
Knoflook
Paprika

Gepofte aardappel met paprika-mais
Zoutarm hoofdgerecht: Gepofte aardappel met paprika-maïs. Kook de aardappels in de schil ongeveer 5 minuten. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de knoflook en meng de knoflook.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182445_pasta-met-spinaziesaus.jpg
Knoflook
Ui
Paprika
Basilicum
Oregano
Tijm
Rozemarijn
Marjoraan

Pasta met spinaziesaus
Zoutarm voorgerecht: Pasta met spinaziesaus. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze in een pan met de boter.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_kabeljauw-met-kerrie-en-prei.jpg

Kabeljauw met kerrie en prei
Zoutarm hoofdgerecht: Kabeljauw met kerrie en prei. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de preien in dunne ringen. Verhit de olijfolie in een wok of koekenpan en bak de prei in ongeveer 4 minuten beetgaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_couscous-met-kip-en-dadels.jpg
Ui
Kaneel

Couscous met kip en dadels
Zoutarm hoofdgerecht: Couscous met kip en dadels. Pel en snipper de uien. Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_provencaalse-stoofschotel.jpg
Tijm
Rozemarijn
Ui
Knoflook
Peterselie
Laurier

Provencaalse stoofschotel
Zoutarm hoofdgerecht: Provençaalse stoofschotel. Voorbereiden (1 dag van tevoren): maak een marinade van de wijn, winterwortel in stukjes, gesnipperde ui, knoflook, de prei in ringen.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_koude-vleesschotel.jpg
Peterselie
Paprika

Koude vleesschotel
Zoutarm hoofdgerecht: Koude vleesschotel. Kook de kip gaar. Maak ondertussen de aardappelen, wortel, sperziebonen en knolselderij schoon, snijd ze in stukjes en kook ze gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_aardappelpuree-met-gebakken-knoflook.jpg
Nootmuskaat
Tijm
Knoflook

Aardappelpuree met gebakken knoflook
Zoutarm hoofdgerecht: Aardappelpuree met gebakken knoflook. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen in een pan met weinig water en wat zout in 20 minuten gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_gestoomde-gemengde-groenten.jpg
Paprika

Gestoomde gemengde groenten
Zoutarm hoofdgerecht: Gestoomde gemengde groenten. Snijd de wortelen, rettich, courgette en paprika in luciferreepjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_pikante-pompoensalade.jpg
Ui
Paprika
Kaneel
Piment
Saffraan
Pepermunt

Pikante pompoensalade
Zoutarm hoofdgerecht: Pikante pompoensalade. Kook de pompoen en de bloemkool gaar (in de magnetron) en laat ze goed uitlekken.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_tjap-tjoy.jpg

Tjap-tjoy
Zoutarm hoofdgerecht: Tjap-tjoy. Snijd het vlees in smalle reepjes en bak het met een mespunt kerrie erbij bruin in het hete bak- en braadvet.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_varkensvlees-gestoofd-in-witte-wijn.jpg
Oregano
Peterselie
Knoflook
Paprika

Varkensvlees gestoofd in witte wijn
Zoutarm hoofdgerecht: Varkensvlees gestoofd in witte wijn. Snijd de filet in dunne plakken van ca. ½ cm en daarna in reepjes van 1 cm. Voeg wat peper toe aan de bloem.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182449_varkenshaas-met-sinaasappel-roomsaus.jpg
Gember

Varkenshaas met sinaasappel-roomsaus
Zoutarm hoofdgerecht: Varkenshaas met sinaasappel-roomsaus. Bestrooi het vlees met peper. Bak het vlees in de hete boter in ca. 10 minuten gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182450_gebakken-gekruide-aardappelen.jpg
Paprika
Peterselie
Nootmuskaat

Gebakken gekruide aardappelen
Zoutarm hoofdgerecht: Gebakken gekruide aardappelen. Schil en was de aardappelen en kook ze bijna gaar. Laat ze afkoelen en snijd ze in stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_nasi-goreng.jpg
Laos
Gember

Nasi goreng
Zoutarm hoofdgerecht: Nasi goreng. Snijd het vlees in kleine stukjes en bak deze in de hete boter in een koekenpan rondom bruin.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_kalfscurry.jpg
Ui
Knoflook

Kalfscurry
Zoutarm hoofdgerecht: Kalfscurry. Snipper de ui en de knoflook. Was en ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_ratatouille.jpg
Ui
Paprika
Knoflook
Peterselie
Basilicum

Ratatouille
Zoutarm hoofdgerecht: Ratatouille. Was en ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Maak de courgette, ui, aubergine en paprika's schoon en snijd ze ook in kleine stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_vispotje-met-groenten.jpg
Ui
Peterselie
Bouillon

Vispotje met groenten
Zoutarm hoofdgerecht: Vispotje met groenten. Besprenkel de filets met citroensap en strooi er peper over. Vet een ovenschaal in.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182452_koolsalade.jpg
Peterselie

Koolsalade
Zoutarm hoofdgerecht: Koolsalade. Snijd de kool in zeer fijne reepjes en was deze. Maak een dressing van de olie, azijn, peper, rozijnen en de in stukjes gesneden sinaasappel
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182452_rode-kool-met-appel.jpg
Kruidnagel

Rode kool met appel
Zoutarm hoofdgerecht: Rode kool met appel. Snijd de kool in dunne repen en de appel in kleine partjes. Smelt de boter in de pan en smoor de kool en appel hierin.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20190522092618_def_image.png
Ui

Steakfilet
Zoutarm hoofdgerecht: Steakfilet. Snipper de ui en snijd de tomaat in kleine blokjes. Verwarm de olie in een koekenpan en smoor de ui tot hij doorzichtig is.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_roerbakschotel-met-broccoli-mais-en-cashewnoten.jpg
Peterselie
Knoflook

Roerbakschotel met broccoli mais en cashewnoten
Zoutarm voorgerecht: Roerbakschotel met broccoli, maïs en cashewnoten. Laat de broccoli vijf minuten koken. Laat de olie in de pan heet worden en bak hierin de kastanjechampignons, de maïskolfjes en de knoflook ongeveer vier minuten.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_pizza-hawai.jpg

Pizza Hawai
Zoutarm hoofdgerecht: Pizza Hawai. Meng de melk (35°C) met de gist en suiker. Laat het 10 minuten rusten. Zeef de bloem en maak een kuiltje in het midden.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182454_jacked-potato.jpg

Jacked potato
Zoutarm hoofdgerecht: Jacked potato. Verwarm de oven voor op 175 °C (hetelucht op 160°C). Schrob de aardappelen goed schoon en prik in de schil een paar gaatjes met een satéprikker.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182454_pasta-met-kalkoen.jpg

Pasta met kalkoen
Zoutarm hoofdgerecht: Pasta met kalkoen. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water in ca. 8 tot 10 minuten beetgaar. Snijd de ui fijn en de kalkoenfilet, aubergine en tomaten in blokjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182454_mosterdpuree-met-een-varkenslapje.jpg

Mosterdpuree met een varkenslapje
Zoutarm hoofdgerecht: Mosterdpuree met een varkenslapje. Kook de aardappelen, met een beetje dieetzout, in een bodempje water met de deksel op de pan in 20 minuten gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182454_knoflookkipfilet-met-gewokte-chinese-kool.jpg
Knoflook
Paprika

Knoflookkipfilet met gewokte Chinese kool
Zoutarm hoofdgerecht: Knoflookkipfilet met gewokte Chinese kool. Snijd de kip horizontaal in 3 plakken, leg ze tussen plasticfolie en sla ze plat met een groot plat mes of deegroller.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182455_gegrilde-tilapia-met-auberginepuree.jpg
Knoflook
Tijm
Peterselie

Gegrilde tilapia met auberginepuree
Zoutarm hoofdgerecht: Gegrilde tilapia met auberginepuree. Kook de aardappelen, met een beetje dieetzout, in een bodempje water met de deksel op de pan in 20 minuten gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182455_kipkerrie-met-zilvervliesrijst.jpg
Ui
Knoflook
Paprika

Kipkerrie met zilvervliesrijst
Zoutarm hoofdgerecht: Kipkerrie met zilvervliesrijst. Breng 0,5 liter water aan de kook en voeg hier twee eetlepels kerriepoeder aan toe. Kook vervolgens de rijst in het water, zoals op de verpakking staat aangegeven.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182455_aardappel-uientaart.jpg
Ui
Nootmuskaat
Knoflook

Aardappel-uientaart
Zoutarm hoofdgerecht: Aardappel-uientaart. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Fruit de uien in de margarine met peper en zout in 20 minuten gaar en glazig.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182455_rijstsalade.jpg
Bieslook
Spaanse peper

Rijstsalade
Zoutarm hoofdgerecht: Rijstsalade. Kook de rijst in water met dieetzout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine blokjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_zalm-met-een-krokant-korstje.jpg
Dille
Rozemarijn
Nootmuskaat

Zalm met een krokant korstje
Zoutarm hoofdgerecht: Zalm met een krokant korstje. Warm de oven voor op 200°C. Kook de afgehaalde boontjes in weinig water in 10 minuten gaar en bak de aardappelschijfjes in een koekenpan gedurende 15 minuten.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_witlofsalade-met-appel-en-rode-ui.jpg
Ui

Witlofsalade met appel en rode ui
Zoutarm hoofdgerecht: Witlofsalade met appel en rode ui. Snijd de schoongemaakte witlof in zeer fijne reepjes en de appels in blokjes. Snijd de rode ui fijn.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_rundvlees-hachee.jpg
Ui
Laurier
Kruidnagel

Rundvlees hachee
Zoutarm hoofdgerecht: Rundvlees hachee. Snijd de ui in grove snippers en bak deze bruin in de hete boter. Voeg het fijngesneden vlees, de kruiden, het vocht en de azijn toe.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182457_kippenragout.jpg
Peterselie
Ui
Foelie
Laurier
Tijm

Kippenragout
Zoutarm hoofdgerecht: Kippenragout. Laat de kipfilet ongeveer 30 minuten zachtjes koken in het water met de stukjes ui, wortel en kruiden. Zeef de bouillon en vul deze zo nodig met water aan tot 200 ml.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182457_gekruide-gehaktbal.jpg
Nootmuskaat

Gekruide gehaktbal
Zoutarm hoofdgerecht: Gekruide gehaktbal. Verkruimel de beschuit. Vermeng het gehakt met het ei, de verkruimelde beschuit, peper en nootmuskaat. Maak van dit mengsel twee balletjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182457_tongfilet.jpg
Gember

Tongfilet
Zoutarm hoofdgerecht: Tongfilet. Bestrooi de tongfilets met peper, kerriepoeder en bloem. Bak de filets in een koekenpan aan beide zijden in de hete boter bruin.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182457_aardappelsalade.jpg
Mosterd
Ui
Knoflook
Bieslook

Aardappelsalade
Zoutarm hoofdgerecht: Aardappelsalade. Kook de aardappelen gaar. Meng de zure room met de mosterd, de fijngesneden ui, peper en het uitgeperste teentje knoflook.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182458_chili-con-carne.jpg
Ui
Paprika
Knoflook

Chili con carne
Zoutarm hoofdgerecht: Chili con carne. Zet de bonen een avond van te voren met ruim water in de week. Kook de bonen in het weekwater in ongeveer een uur gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182458_macaroni.jpg
Ui
Paprika
Knoflook
Oregano

Macaroni
Zoutarm hoofdgerecht: Macaroni. Kook de macaroni gaar. Snijd de ui, paprika en champignons fijn en fruit deze samen met de knoflook in de hete boter.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182458_sperzieboontjes-met-tomaat.jpg
Ui

Sperzieboontjes met tomaat
Zoutarm hoofdgerecht: Sperzieboontjes met tomaat. Kook de sperziebonen in ongeveer 15 minuten gaar. Fruit de fijngesneden ui in de hete boter.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182459_bloemkoolcurry.jpg
Komijn
Koriander
Bieslook

Bloemkoolcurry
Zoutarm hoofdgerecht: Bloemkoolcurry. Fruit de gesnipperde ui in de hete boter in een koekenpan. Strooi hierover de kerrie, cayennepeper en komijn. Fruit dit geheel nog 1 minuut.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182459_frisse-groentemix.jpg

Frisse groentemix
Zoutarm hoofdgerecht: Frisse groentemix. Verwijder de draden van de snijbonen en de sugarsnaps. Breng water aan de kook en voeg de sugarsnaps toe.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182500_hete-bliksem-met-een-speklapje.jpg
Nootmuskaat

Hete Bliksem met een speklapje
Zoutarm hoofdgerecht: Hete Bliksem met een speklapje. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Boor het klokhuis uit de appels, schil ze en snijd ze in plakken.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182500_kip-rijst-schotel-met-sperziebonen.jpg
Bieslook
Tijm
Ui

Kip-rijst schotel met sperziebonen
Zoutarm hoofdgerecht: Kip-rijst schotel met sperziebonen. Maak de sperziebonen schoon, maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182500_gestoofde-bloemkool-met-sesamzaadjes.jpg
Koriander

Gestoofde bloemkool met sesamzaadjes
Zoutarm hoofdgerecht: Gestoofde bloemkool met sesamzaadjes. Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Doe de roosjes in een inzetstuk voor stomen.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182501_gevulde-courgette.jpg
Ui

Gevulde courgette
Zoutarm hoofdgerecht: Gevulde courgette. Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182504_kalfskroketten.jpg
Ui
Knoflook
Tijm
Peterselie
Bouillon

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182504_zuurkoolschotel.jpg
Laurier
Nootmuskaat

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182505_tongfilet-met-spaghetti.jpg
Ui
Paprika
Knoflook
Laurier
Bouillon

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182505_goulash-met-rijst.jpg
Ui
Paprika
Knoflook
Strooiaroma
Ketjap

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182505_aardappel-taartjes.jpg
Basilicum
Koriander

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182505_gevogelte-pasteitje.jpg
Bouillon
Mosterd

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182506_lasagne-zoutarm.jpg
Basilicum
Dille
Pimpernel
Citroenmelisse

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182506_kalkoen-met-pilav.jpg
Ui
Ketchup

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182507_stamppot-met-prei-en-ei.jpg
Chilipoeder
Kruidenzout
Ui
Jeneverbes

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182507_andijviestamppot.jpg
Nootmuskaat
