Recepten
web.recipe_ingredient_ingredient_type
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_crepes-met-vers-fruit.jpg

Crepes met vers fruit
Natriumarm nagerecht: Crèpes met vers fruit.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_banaan-ananasshake.jpg

Banaan-ananasshake
Zoutbeperkt nagerecht: Banaan-ananasshake een heerlijke combinatie van ananas en bananen
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_perzikpakketjes-met-citroenhangop.jpg
Kaneel

Perzikpakketjes met citroenhangop
Zoutarm nagerecht: Perzikpakketjes met citroenhangop. Bedek een zeef met een schone theedoek. Schenk de yoghurt erin en laat hem minimaal 8 uur uitlekken tot een dikke massa.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_stoofpeertjes-met-kaneel-stoofpeertjesijs.jpg
Kaneel

Stoofpeertjes met kaneel stoofpeertjesijs
Zoutarm nagerecht: Stoofpeertjes met kaneel stoofpeertjesijs. Schil de peertjes maar laat de steeltjes zitten. Doe de peertjes in een pan met de wijn, de bessenjenever, het kaneelstokje.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182444_tomatencremesoep.jpg
Ui
Knoflook
Selderij
Peterselie
Basilicum
Bouillon

Tomatencremesoep
Zoutarm voorgerecht: Tomatencrèmesoep. Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine stukken.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20181113155449_geen_foto_helaas_beschikbaar.png
Sambal

Roergebakken visreepjes met pittige tauge
Zoutarm voorgerecht: Roergebakken visreepjes met pittige taugé. Kook een ½ liter water. Zorg dat de visfilet ontdooit is. Snijd de vis in reepjes van ca 2 cm breed en ca 6 cm lang.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182445_smakelijke-champignons.jpg
Knoflook
Tijm
Selderij
Peterselie
Bieslook
Laurier

Smakelijke champignons
Zoutarm voorgerecht: Smakelijke champignons. Maak de champignons schoon en pel de knoflook. Verwarm de olie en smoor hierin het hele teentje knoflook kort.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182445_pasta-met-tomatensaus.jpg
Ui
Paprika
Sambal
Marjoraan
Oregano
Basilicum
Tijm
Rozemarijn
Knoflook

Pasta met tomatensaus
Zoutarm hoofdgerecht: Pasta met tomatensaus. Doe een ruime hoeveelheid water in een pan om de pasta in te koken. Snijd de uien, prei en paprika in kleine stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182445_gepofte-aardappel-met-paprika-mais.jpg
Knoflook
Paprika

Gepofte aardappel met paprika-mais
Zoutarm hoofdgerecht: Gepofte aardappel met paprika-maïs. Kook de aardappels in de schil ongeveer 5 minuten. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de knoflook en meng de knoflook.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182445_pasta-met-spinaziesaus.jpg
Knoflook
Ui
Paprika
Basilicum
Oregano
Tijm
Rozemarijn
Marjoraan

Pasta met spinaziesaus
Zoutarm voorgerecht: Pasta met spinaziesaus. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze in een pan met de boter.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_kabeljauw-met-kerrie-en-prei.jpg

Kabeljauw met kerrie en prei
Zoutarm hoofdgerecht: Kabeljauw met kerrie en prei. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de preien in dunne ringen. Verhit de olijfolie in een wok of koekenpan en bak de prei in ongeveer 4 minuten beetgaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_couscous-met-kip-en-dadels.jpg
Ui
Kaneel

Couscous met kip en dadels
Zoutarm hoofdgerecht: Couscous met kip en dadels. Pel en snipper de uien. Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_provencaalse-stoofschotel.jpg
Tijm
Rozemarijn
Ui
Knoflook
Peterselie
Laurier

Provencaalse stoofschotel
Zoutarm hoofdgerecht: Provençaalse stoofschotel. Voorbereiden (1 dag van tevoren): maak een marinade van de wijn, winterwortel in stukjes, gesnipperde ui, knoflook, de prei in ringen.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_koude-vleesschotel.jpg
Peterselie
Paprika

Koude vleesschotel
Zoutarm hoofdgerecht: Koude vleesschotel. Kook de kip gaar. Maak ondertussen de aardappelen, wortel, sperziebonen en knolselderij schoon, snijd ze in stukjes en kook ze gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182446_gevulde-appeltjes-uit-de-oven.jpg
Kaneel
Kardemom

Gevulde appeltjes uit de oven
Zoutarm nagerecht: Gevulde appeltjes uit de oven. Verwarm de oven voor op 200°C. Knip de bitterkoekjes en abrikoosjes in kleine stukjes en meng ze in een kom met de kardemom en de helft van het sinaasappelsap.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_gemarineerde-aardbeien.jpg

Gemarineerde aardbeien
Zoutarm nagerecht: Gemarineerde aardbeien. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien doormidden. Boen de limoen schoon onder de warme kraan.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_appelcompote.jpg
Kaneel

Appelcompote
Zoutarm nagerecht: Appelcompote. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes. Was de rozijnen.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_aardappelpuree-met-gebakken-knoflook.jpg
Nootmuskaat
Tijm
Knoflook

Aardappelpuree met gebakken knoflook
Zoutarm hoofdgerecht: Aardappelpuree met gebakken knoflook. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen in een pan met weinig water en wat zout in 20 minuten gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_gestoomde-gemengde-groenten.jpg
Paprika

Gestoomde gemengde groenten
Zoutarm hoofdgerecht: Gestoomde gemengde groenten. Snijd de wortelen, rettich, courgette en paprika in luciferreepjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182447_pikante-pompoensalade.jpg
Ui
Paprika
Kaneel
Piment
Saffraan
Pepermunt

Pikante pompoensalade
Zoutarm hoofdgerecht: Pikante pompoensalade. Kook de pompoen en de bloemkool gaar (in de magnetron) en laat ze goed uitlekken.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_tonijnsalade.jpg
Paprika
Ui
Mosterd

Tonijnsalade
Zoutarm voorgerecht: Tonijnsalade. Kook de aardappelen in ca 20 minuten gaar, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_natriumarme-bouillon.jpg
Ui
Laurier
Selderij
Lavas
Tijm
Foelie

Natriumarme bouillon
Zoutarm voorgerecht: Natriumarme bouillon. Doe het vlees in de pan. Voeg de in stukken gesneden ui, wortel, kruiden en specerijen en het water toe.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_paprikasoep.jpg
Paprika
Knoflook
Bouillon

Paprikasoep
Zoutarm voorgerecht: Paprikasoep. Snijd de paprika’s in stukken en haal de zaadlijsten eruit. Pers de knoflook uit.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_uiensoep.jpg
Ui
Bouillon
Laurier
Peterselie

Uiensoep
Zoutarm voorgerecht: Uiensoep. Smelt de boter en fruit de fijngesneden uien in de hete boter totdat ze goudbruin zijn.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_tjap-tjoy.jpg

Tjap-tjoy
Zoutarm hoofdgerecht: Tjap-tjoy. Snijd het vlees in smalle reepjes en bak het met een mespunt kerrie erbij bruin in het hete bak- en braadvet.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182448_varkensvlees-gestoofd-in-witte-wijn.jpg
Oregano
Peterselie
Knoflook
Paprika

Varkensvlees gestoofd in witte wijn
Zoutarm hoofdgerecht: Varkensvlees gestoofd in witte wijn. Snijd de filet in dunne plakken van ca. ½ cm en daarna in reepjes van 1 cm. Voeg wat peper toe aan de bloem.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182449_varkenshaas-met-sinaasappel-roomsaus.jpg
Gember

Varkenshaas met sinaasappel-roomsaus
Zoutarm hoofdgerecht: Varkenshaas met sinaasappel-roomsaus. Bestrooi het vlees met peper. Bak het vlees in de hete boter in ca. 10 minuten gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182449_voorjaarscocktail.jpg
Gember

Voorjaarscocktail
Zoutarm voorgerecht: Voorjaarscocktail. Was de andijvie en snijd deze in dunne reepjes. Maak de peer en de sinaasappel schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182449_gevulde-tomaten.jpg
Ui
Peterselie

Gevulde tomaten
Zoutarm voorgerecht: Gevulde tomaten. Snijd van de tomaten een kapje af en schep ze voorzichtig leeg. Snijd de champignons en de ui fijn.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182449_exotische-cocktail.jpg
Paprika

Exotische cocktail
Zoutarm voorgerecht: Exotische cocktail. Maak de sinaasappel en de grapefruit schoon, verwijder de witte velletjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182450_romige-champignonsoep.jpg
Peterselie
Bouillon

Romige champignonsoep
Zoutarm voorgerecht: Romige champignonsoep. Was de champignons en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een diepe pan en fruit hierin de champignons.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182450_lentesoep.jpg
Ui
Bouillon
Nootmuskaat

Lentesoep
Zoutarm voorgerecht: Lentesoep. Snijd de worteltjes, de prei en de uien fijn. Verhit de olie in de pan en fruit hierin de ui, de worteltjes en de prei. Roer de bloem erdoor.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182450_gebakken-gekruide-aardappelen.jpg
Paprika
Peterselie
Nootmuskaat

Gebakken gekruide aardappelen
Zoutarm hoofdgerecht: Gebakken gekruide aardappelen. Schil en was de aardappelen en kook ze bijna gaar. Laat ze afkoelen en snijd ze in stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_nasi-goreng.jpg
Laos
Gember

Nasi goreng
Zoutarm hoofdgerecht: Nasi goreng. Snijd het vlees in kleine stukjes en bak deze in de hete boter in een koekenpan rondom bruin.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_kalfscurry.jpg
Ui
Knoflook

Kalfscurry
Zoutarm hoofdgerecht: Kalfscurry. Snipper de ui en de knoflook. Was en ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_ratatouille.jpg
Ui
Paprika
Knoflook
Peterselie
Basilicum

Ratatouille
Zoutarm hoofdgerecht: Ratatouille. Was en ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Maak de courgette, ui, aubergine en paprika's schoon en snijd ze ook in kleine stukjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_chocolademousse.jpg

Chocolademousse
Zoutarm nagerecht: Ratatouille. Klop de eierdooier schuimig met de helft van de suiker. Smelt de chocolade au bain marie
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_bananenkwark.jpg

Bananenkwark
Zoutarm nagerecht: Bananenkwark. Schil de bananen, prak ze fijn met een vork. Klop de kwark door de bananenmoes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182451_vispotje-met-groenten.jpg
Ui
Peterselie
Bouillon

Vispotje met groenten
Zoutarm hoofdgerecht: Vispotje met groenten. Besprenkel de filets met citroensap en strooi er peper over. Vet een ovenschaal in.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182452_koolsalade.jpg
Peterselie

Koolsalade
Zoutarm hoofdgerecht: Koolsalade. Snijd de kool in zeer fijne reepjes en was deze. Maak een dressing van de olie, azijn, peper, rozijnen en de in stukjes gesneden sinaasappel
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182452_rode-kool-met-appel.jpg
Kruidnagel

Rode kool met appel
Zoutarm hoofdgerecht: Rode kool met appel. Snijd de kool in dunne repen en de appel in kleine partjes. Smelt de boter in de pan en smoor de kool en appel hierin.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20190522092618_def_image.png
Ui

Steakfilet
Zoutarm hoofdgerecht: Steakfilet. Snipper de ui en snijd de tomaat in kleine blokjes. Verwarm de olie in een koekenpan en smoor de ui tot hij doorzichtig is.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182452_komkommer-carpaccio.jpg
Gember

Komkommer carpaccio
Zoutarm voorgerecht: Komkommer carpaccio. Schep de gember om met de azijn en laat even staan. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot het begint te verkleuren.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182452_kokostaart-met-peren.jpg
Pepermunt

Kokostaart met peren
Zoutarm nagerecht: Kokostaart met peren. Verwarm de oven voor op 210°C. Schil de peren en snijd ze in schijfjes. Neem een cakevorm (18 cm) en leg er bakpapier in.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_mousse-van-mandarijntjes.jpg

Mousse van mandarijntjes
Zoutarm nagerecht: Mousse van mandarijntjes. Pers 2 mandarijnen uit (of houd 100 ml sap van de mandarijntjes uit blik apart).
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_ijskoude-milkshake.jpg

IJskoude milkshake
Zoutarm nagerecht: IJskoude milkshake. Pel en ontpit de meloen en snijd hem in stukken. Doe de meloen in de mixer met de bijna ontdooide frambozen en de melk.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_roerbakschotel-met-broccoli-mais-en-cashewnoten.jpg
Peterselie
Knoflook

Roerbakschotel met broccoli mais en cashewnoten
Zoutarm voorgerecht: Roerbakschotel met broccoli, maïs en cashewnoten. Laat de broccoli vijf minuten koken. Laat de olie in de pan heet worden en bak hierin de kastanjechampignons, de maïskolfjes en de knoflook ongeveer vier minuten.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_fruitsalade-met-griekse-yoghurt.jpg

Fruitsalade met Griekse yoghurt
Zoutarm nagerecht: Fruitsalade met Griekse yoghurt. Snijd de ananas in plakken, schil hem en zorg dat alle putjes en pitjes weg zijn. Snijd de kiwi in dikke plakken en de druiven in tweeën.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182453_pizza-hawai.jpg

Pizza Hawai
Zoutarm hoofdgerecht: Pizza Hawai. Meng de melk (35°C) met de gist en suiker. Laat het 10 minuten rusten. Zeef de bloem en maak een kuiltje in het midden.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182454_jacked-potato.jpg

Jacked potato
Zoutarm hoofdgerecht: Jacked potato. Verwarm de oven voor op 175 °C (hetelucht op 160°C). Schrob de aardappelen goed schoon en prik in de schil een paar gaatjes met een satéprikker.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182454_pasta-met-kalkoen.jpg

Pasta met kalkoen
Zoutarm hoofdgerecht: Pasta met kalkoen. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water in ca. 8 tot 10 minuten beetgaar. Snijd de ui fijn en de kalkoenfilet, aubergine en tomaten in blokjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182454_mosterdpuree-met-een-varkenslapje.jpg

Mosterdpuree met een varkenslapje
Zoutarm hoofdgerecht: Mosterdpuree met een varkenslapje. Kook de aardappelen, met een beetje dieetzout, in een bodempje water met de deksel op de pan in 20 minuten gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182454_knoflookkipfilet-met-gewokte-chinese-kool.jpg
Knoflook
Paprika

Knoflookkipfilet met gewokte Chinese kool
Zoutarm hoofdgerecht: Knoflookkipfilet met gewokte Chinese kool. Snijd de kip horizontaal in 3 plakken, leg ze tussen plasticfolie en sla ze plat met een groot plat mes of deegroller.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182455_gegrilde-tilapia-met-auberginepuree.jpg
Knoflook
Tijm
Peterselie

Gegrilde tilapia met auberginepuree
Zoutarm hoofdgerecht: Gegrilde tilapia met auberginepuree. Kook de aardappelen, met een beetje dieetzout, in een bodempje water met de deksel op de pan in 20 minuten gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182455_kipkerrie-met-zilvervliesrijst.jpg
Ui
Knoflook
Paprika

Kipkerrie met zilvervliesrijst
Zoutarm hoofdgerecht: Kipkerrie met zilvervliesrijst. Breng 0,5 liter water aan de kook en voeg hier twee eetlepels kerriepoeder aan toe. Kook vervolgens de rijst in het water, zoals op de verpakking staat aangegeven.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182455_aardappel-uientaart.jpg
Ui
Nootmuskaat
Knoflook

Aardappel-uientaart
Zoutarm hoofdgerecht: Aardappel-uientaart. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Fruit de uien in de margarine met peper en zout in 20 minuten gaar en glazig.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182455_rijstsalade.jpg
Bieslook
Spaanse peper

Rijstsalade
Zoutarm hoofdgerecht: Rijstsalade. Kook de rijst in water met dieetzout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine blokjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_zalm-met-een-krokant-korstje.jpg
Dille
Rozemarijn
Nootmuskaat

Zalm met een krokant korstje
Zoutarm hoofdgerecht: Zalm met een krokant korstje. Warm de oven voor op 200°C. Kook de afgehaalde boontjes in weinig water in 10 minuten gaar en bak de aardappelschijfjes in een koekenpan gedurende 15 minuten.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_kip-pasta-salade.jpg
Peterselie

Kip-pasta salade
Zoutarm voorgerecht: Kip-pasta salade. Warm de oven voor op 200°C. Kook de afgehaalde boontjes in weinig water in 10 minuten gaar en bak de aardappelschijfjes in een koekenpan gedurende 15 minuten.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_witlofsalade-met-appel-en-rode-ui.jpg
Ui

Witlofsalade met appel en rode ui
Zoutarm hoofdgerecht: Witlofsalade met appel en rode ui. Snijd de schoongemaakte witlof in zeer fijne reepjes en de appels in blokjes. Snijd de rode ui fijn.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_champignontoast.jpg
Peterselie

Champignontoast
Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182456_rundvlees-hachee.jpg
Ui
Laurier
Kruidnagel

Rundvlees hachee
Zoutarm hoofdgerecht: Rundvlees hachee. Snijd de ui in grove snippers en bak deze bruin in de hete boter. Voeg het fijngesneden vlees, de kruiden, het vocht en de azijn toe.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182457_kippenragout.jpg
Peterselie
Ui
Foelie
Laurier
Tijm

Kippenragout
Zoutarm hoofdgerecht: Kippenragout. Laat de kipfilet ongeveer 30 minuten zachtjes koken in het water met de stukjes ui, wortel en kruiden. Zeef de bouillon en vul deze zo nodig met water aan tot 200 ml.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182457_gekruide-gehaktbal.jpg
Nootmuskaat

Gekruide gehaktbal
Zoutarm hoofdgerecht: Gekruide gehaktbal. Verkruimel de beschuit. Vermeng het gehakt met het ei, de verkruimelde beschuit, peper en nootmuskaat. Maak van dit mengsel twee balletjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182457_tongfilet.jpg
Gember

Tongfilet
Zoutarm hoofdgerecht: Tongfilet. Bestrooi de tongfilets met peper, kerriepoeder en bloem. Bak de filets in een koekenpan aan beide zijden in de hete boter bruin.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182457_aardappelsalade.jpg
Mosterd
Ui
Knoflook
Bieslook

Aardappelsalade
Zoutarm hoofdgerecht: Aardappelsalade. Kook de aardappelen gaar. Meng de zure room met de mosterd, de fijngesneden ui, peper en het uitgeperste teentje knoflook.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182458_chili-con-carne.jpg
Ui
Paprika
Knoflook

Chili con carne
Zoutarm hoofdgerecht: Chili con carne. Zet de bonen een avond van te voren met ruim water in de week. Kook de bonen in het weekwater in ongeveer een uur gaar.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182458_macaroni.jpg
Ui
Paprika
Knoflook
Oregano

Macaroni
Zoutarm hoofdgerecht: Macaroni. Kook de macaroni gaar. Snijd de ui, paprika en champignons fijn en fruit deze samen met de knoflook in de hete boter.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182458_sperzieboontjes-met-tomaat.jpg
Ui

Sperzieboontjes met tomaat
Zoutarm hoofdgerecht: Sperzieboontjes met tomaat. Kook de sperziebonen in ongeveer 15 minuten gaar. Fruit de fijngesneden ui in de hete boter.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182458_chocoladesouffle-met-chocoladecustard.jpg
Vanille

Chocoladesouffle met chocoladecustard
Zoutarm nagerecht: Chocoladesoufflé met chocoladecustard. Vet de soufflévorm van 850 ml in en strooi er wat bastardsuiker in. Breek de chocolade in stukken. Breng de melk en de boter tegen het kookpunt.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182459_gevulde-nectarines.jpg

Gevulde nectarines
Zoutarm nagerecht: Gevulde nectarines. Meng de chocolade met de amaretti-kruimels en de citroenschil. Klop het eiwit licht en voeg het met de helft van de Amaretto toe aan het mengsel.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182459_bloemkoolcurry.jpg
Komijn
Koriander
Bieslook

Bloemkoolcurry
Zoutarm hoofdgerecht: Bloemkoolcurry. Fruit de gesnipperde ui in de hete boter in een koekenpan. Strooi hierover de kerrie, cayennepeper en komijn. Fruit dit geheel nog 1 minuut.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182459_frisse-groentemix.jpg

Frisse groentemix
Zoutarm hoofdgerecht: Frisse groentemix. Verwijder de draden van de snijbonen en de sugarsnaps. Breng water aan de kook en voeg de sugarsnaps toe.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182500_hete-bliksem-met-een-speklapje.jpg
Nootmuskaat

Hete Bliksem met een speklapje
Zoutarm hoofdgerecht: Hete Bliksem met een speklapje. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Boor het klokhuis uit de appels, schil ze en snijd ze in plakken.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182500_kip-rijst-schotel-met-sperziebonen.jpg
Bieslook
Tijm
Ui

Kip-rijst schotel met sperziebonen
Zoutarm hoofdgerecht: Kip-rijst schotel met sperziebonen. Maak de sperziebonen schoon, maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182500_gestoofde-bloemkool-met-sesamzaadjes.jpg
Koriander

Gestoofde bloemkool met sesamzaadjes
Zoutarm hoofdgerecht: Gestoofde bloemkool met sesamzaadjes. Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Doe de roosjes in een inzetstuk voor stomen.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182500_gepofte-appels.jpg
Kaneel

Gepofte appels
Zoutarm nagerecht: Gepofte appels. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de appels en steek met een appelboor de klokhuizen eruit. Meng de amandelspijs met de rozijnen, citroenschil en kaneel in een.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182501_gevulde-courgette.jpg
Ui

Gevulde courgette
Zoutarm hoofdgerecht: Gevulde courgette. Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182501_mokkaparfait.jpg

Mokkaparfait
Zoutarm nagerecht: Mokkaparfait. Los de oploskoffie op in 2 eetlepels heet water. Doe de eidooiers met de suiker en het koffiemengsel in een kom.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182502_citroenmousse.jpg

Citroenmousse
Zoutarm nagerecht: Citroenmousse. Week de gelatine in ca. 3 minuten in ruim koud water. Splits intussen de eieren en klop de eierdooiers met 2 el suiker met een mixer of garde in een grote kom.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182502_spaanse-sinaasappel-grapefruitsalade.jpg

Spaanse sinaasappel-grapefruitsalade
Zoutarm voorgerecht: Gepofte appels. Schil de sinaasappels en grapefruits dik, zodat de schil met het wit verwijderd is. Snijd boven een kom de partjes los en vang het sap op.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182502_avocado-sinaasappelsalade.jpg

Avocado-sinaasappelsalade
Zoutarm voorgerecht: Avocado-sinaasappelsalade. Pel de sinaasappel en verwijder de witte velletjes en snijd deze in stukjes. Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182502_peren-in-vanillesiroop.jpg

Peren in vanillesiroop
Zoutarm nagerecht: Peren in vanillesiroop. Breng het water in een middelgrote sauspan aan de kook, samen met de suiker, het vanillestokje en de citroenschil.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_bonte-salade.jpg
Basilicum
Knoflook
Koriander

Bonte salade
Zoutarm nagerecht: Bonte salade. één uitgeperste knoflookteen en 2 theelepels basilicum met olijfolie, azijn en koriander mengen en laten trekken. Kaas in blokjes snijden en vermengen met het mengsel
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_maispolenta.jpg
Tijm
Rozemarijn
Knoflook
Ui

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_bietensoep.jpg
Kruidnagel
Bouillon
Laurier

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_groentebouillon.jpg
Bouillon
Selderij
Ui

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182503_salade-van-reepjes-komkommer.jpg
Dragon

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182504_drink-bouillon.jpg
Selderij
Laurier
Chilipoeder
Ui
Tijm
Rozemarijn
Basilicum

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182504_kalfskroketten.jpg
Ui
Knoflook
Tijm
Peterselie
Bouillon

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182504_zuurkoolschotel.jpg
Laurier
Nootmuskaat

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182504_viskoekjes.jpg
Ui
Nootmuskaat
Citroenmelisse

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182505_tongfilet-met-spaghetti.jpg
Ui
Paprika
Knoflook
Laurier
Bouillon

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182505_goulash-met-rijst.jpg
Ui
Paprika
Knoflook
Strooiaroma
Ketjap

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182505_aardappel-taartjes.jpg
Basilicum
Koriander

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182505_gevogelte-pasteitje.jpg
Bouillon
Mosterd

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182506_lasagne-zoutarm.jpg
Basilicum
Dille
Pimpernel
Citroenmelisse

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182506_kalkoen-met-pilav.jpg
Ui
Ketchup

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182506_vlees-ala-moi.jpg
Ui
Paprika
Basilicum
Knoflook
Bouillon
Spaanse peper

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182507_stamppot-met-prei-en-ei.jpg
Chilipoeder
Kruidenzout
Ui
Jeneverbes

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182507_kiss-me-cocktail.jpg
Vanille
Kokos geraspt

https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182507_gegrilde-groenten-salade.jpg
Venkel
Rozemarijn
Paprika
Citroenmelisse

Gegrilde groenten salade
Een lekkere salade van gegrilde groente.
https://cdn.bewinkel.com/img/recipe/20170211182507_andijviestamppot.jpg
Nootmuskaat
