Zoutarme Voorgerechten

Paprikasoep

Snijd de paprika’s in stukken en haal de zaadlijsten eruit. Pers de knoflook uit. Smoor de paprika en knoflook 15 a 20 minuten heel zachtjes in de boter, met het deksel... Lees verder >>

Natriumarme-bouillon

Doe het vlees in de pan. Voeg de in stukken gesneden ui, wortel, kruiden en specerijen en het water toe. Breng dit langzaam aan de kook en laat de bouillon 2,5 uur... Lees verder >>

Tonijnsalade

Kook de aardappelen in ca 20 minuten gaar, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes. Kook de eieren in ca 10 minuten hard, laat deze afkoelen en snij deze vervolgens in... Lees verder >>

Smakelijke-champignons

Maak de champignons schoon en pel de knoflook. Verwarm de olie en smoor kort het teentje knoflook. Voeg de wijn en de tomatenpuree toe en breng dit aan de kook. Voeg de... Lees verder >>

Roergebakken-visreepjes-met-pittige-tauge

Kook een ¬Ĺ liter water. Zorg dat de visfilet ontdooid is. Snijd de vis in reepjes van ca. 2 cm breed en ca. 6 cm lang. Doe de taug√© in een vergiet, giet hier het... Lees verder >>

Tomatencremesoep

Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Maak de knoflook en ui schoon en snijdt deze in kleine stukken. Doe de olijfolie in een ruime pan en fruit de ui en... Lees verder >>