Champignontoast
Zoutarm voorgerecht: Champignontoast. Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over.
Bereidingstijd:
Ingrediënten
- 100 g champignons
- stukje ui
- 2 el ongezouten boter
- citroensap
- peper
- 2 sneetjes natriumarm brood zonder korst
- fijngesneden peterselie
Bereidingswijze
Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over. Rooster intussen de sneetjes brood. Schep hierop het champignon-ui mengsel en bestrooi met peterselie.
Voedingswaarden per portie
Energie: 153 kcal ( 641 kJ)
Eiwit: 5 g
Koolhydraten: 17 g
Vet: 7 g
Verzadigd vet: 4 g
Voedingsvezel: 4 g
Natrium: 20 mg
Bereiding
Aantal personen: 2Bereidingstijd:
Ingrediënten
- 100 g champignons
- stukje ui
- 2 el ongezouten boter
- citroensap
- peper
- 2 sneetjes natriumarm brood zonder korst
- fijngesneden peterselie
Bereidingswijze
Bak de fijngesneden ui met de in plakjes gesneden champignons gaar en bruin in de hete boter. Strooi er peper en citroensap over. Rooster intussen de sneetjes brood. Schep hierop het champignon-ui mengsel en bestrooi met peterselie.
Voedingswaarden per portie
Energie: 153 kcal ( 641 kJ)
Eiwit: 5 g
Koolhydraten: 17 g
Vet: 7 g
Verzadigd vet: 4 g
Voedingsvezel: 4 g
Natrium: 20 mg